SharePoint

Microsoft SharePoint is een platform om op eenvoudige wijze complexe informatiesystemen te bouwen. Via een gebruiksvriendelijke webinterface kan je zelf je eigen datastructuur opbouwen en je gegevens beheren d.m.v. lijsten en bibliotheken. Naast het opzetten van een intranet of extranet is SharePoint ook uiterst geschikt voor documentbeheer en procesautomatisatie, op uw eigen serverinfrastructuur of in de cloud!

Delen en samenwerken

SharePoint biedt je een platform om heel eenvoudig bestanden en andere informatie te delen. Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig.

Documentbeheer

Met een uitgebreide ingebouwde ondersteuning is SharePoint hét platform om je documenten te beheren. Versiebeheer, werkstromen, goedkeuringen, conceptversies, gelijktijdig samenwerken, metadata, enz. zijn via enkele klikken per bibliotheek in te stellen.

Informatie opzoeken

SharePoint beschikt over een ingebouwd zoekcentrum dat volledig in te stellen is naar je wensen. Doorzoek informatie en bestanden, selecteer de juiste filters en verfijn je zoekresultaten. Spendeer minder tijd aan het zoeken naar informatie en meer tijd aan ermee te werken.

Wens je meer info over SharePoint?

ja graag