Microsoft 365 (Office 365)

Met Microsoft 365 (Office 365) biedt Microsoft een gebruiksvriendelijke en betaalbare manier aan om aan digitale samenwerking te doen, zowel voor kleine als grote ondernemingen. Naast de alom gekende Office-toepassingen, die maandelijks bijgewerkt worden, beschik je tevens over een hele resem aan hulpmiddelen om aan teamwerk te doen, processen te digitaliseren en automatiseren, of zelfs het hele bedrijf te beheren.

Microsoft Teams

Microsoft Teams is de kernapplicatie wanneer we over digitale samenwerking spreken. Deel bestanden met collega's en/of externe gebruikers, neem deel aan groepsgesprekken of HD-videoconferenties, deel agenda's of andere inhoud... Met Microsoft Teams ben je altijd en overal verbonden met de mensen en de inhoud die voor jou belangrijk zijn!

Microsoft SharePoint

Met Microsoft SharePoint bouw je op een eenvoudige en snelle manier informatiesystemen voor het opslaan en verwerken van je bedrijfsgegevens. Met uitgebreide standaardfunctionaliteiten als versiebeheer, goedkeuring, gelijktijdig samenwerken, werkstromen, enz. is SharePoint hét platform voor het beheren van al je documenten. Reeds sinds 2006 bouwen wij voor onze klanten innovatieve oplossingen op SharePoint.

Microsoft Flow

Voor het automatiseren van processen of het verbinden van applicaties is een werkstroom vaak de beste oplossing. Van goedkeuringen tot transformaties (zoals bv. converteren van bestanden naar PDF), automatische e-mails of documentbeheer: de mogelijkheden zijn eindeloos.

OneDrive for Business

Bewaar en beheer je bestanden veilig in de cloud. Met 1TB (of meer) per gebruiker heb je nooit meer te weinig opslagruimte. Synchroniseer op al je toestellen of meld je aan via een browser. Dankzij Files On-Demand navigeer je in Windows Verkenner door je bestanden zonder ze te moeten downloaden.

Andere Office 365-apps

Naast de bovenstaande apps biedt Microsoft Office 365 nog een hele waaier aan mogelijkheden, die zelfs voortdurend bijgewerkt en uitgebreid worden. Zo heb je nog: - Outlook voor je e-mails - Planner voor taakbeheer - PowerApps voor het bouwen van formulieren en mobiele applicaties - PowerBI voor Business Intelligence en rapportering - Forms voor het opstellen van enquêtes - Stream voor het opslaan en beheren van video's

Meer weten over Microsoft 365 (Office 365)?

Neem contact op