Beyond-IT

Gimv wenste een verdere professionalisering van de administratieve processen van de investeringsdocumenten.  Dit door de visie van “One source of Truth” te introduceren.

ABC Groep heeft voor de juridische afdeling van Gimv een volledig intranet en document management systeem ontworpen. Er werd in onderling overleg gekozen voor het Microsoft SharePoint platform.

Per investeringsdossier is er nu een specifieke intranet site waarop Gimv alle gerelateerde documenten kan terugvinden.  Eveneens het mailverkeer en andere relevante informatie wordt centraal bijgehouden.  Op die manier wordt alle info over een investeringsdossier correct gedeeld en onderhouden.  Heel wat administratieve processen werden geautomatiseerd, zoals reminders, vernieuwingen, certificaten, templates,  etc…  Dankzij de implementatie van een professionele zoekfunctie kan alle info snel en overzichtelijk teruggevonden worden.

Het resultaat is dat Gimv sneller, accurater en eenvoudiger met de investeringsdossiers kan werken.

De samenwerking met Gimv verliep op een vlotte manier.  Samen met de key-users werd een duidelijke analyse gemaakt en de administratieve processen in detail uitgetekend.  Na bijsturing en voortschrijdend inzicht werd de  Microsoft SharePoint oplossing op een efficiënte manier geïmplementeerd.

Quote: Kristof Poppe – IT Manager Gimv: We hebben dankzij de samenwerking en de kennis van ABC groep onze visie van “One source of Truth” volledig kunnen implementeren.

Ontwikkeling van: Document Management

Gebruikte Technologieën: Microsoft SharePoint 2013, Nintex Workflow, SQL Server, Microsoft Office.

Website: www.gimv.be

Lees cookie info Meer informatie