Document Essentials

Een vliegende start ... in 2 tot max 3 dagen zetten we samen met jou de eerste stappen in Office 365 naar een efficiënt en onmiddellijk bruikbare oplossing om je documenten en bestanden in de cloud te beheren.

Online beschikbaar in de cloud

Je documenten en bestanden worden beveiligd en centraal beheerd in gedeelde werkruimtes. Elke werknemer beschikt eveneens over een persoonlijke werkruimte. Uiteraard is alle info altijd en overal beschikbaar, zelfs als je offline bent.

Documentstructuren

We bepalen samen met jou in welke structuur je de verschillende soorten documenten en sjablonen wil indelen. We zetten samen de metadata op die je wenst bij te houden.

Versiebeheer

We bepalen welke vereisten er zijn voor versiebeheer. Moet er een versie historiek beschikbaar zijn of niet? Minor of major versies? Check-in check-out? Wie mag de conceptversie zien? Al deze functionaliteiten werken we samen uit in de Document Essentials formule.

Rechtenbeheer

Het is een ideaal moment om bij de implementatie van de Document Essentials oplossing het beheer van de rechten onder de loep te nemen. We adviseren je hoe je dit best aanpakt zodat je rechtenbeheer eenvoudig en onderhoudbaar is.

Wil je meer informatie over onze Document Essentials formule?

Ja, graag